Icon-back-white Menu
Euromast Rotterdam

Euromast Rotterdam

Bekijk alle informatie

De Euromast is al 50 jaar een attractie van formaat. Eten en drinken, zaken en feesten, slapen en ontwaken, ontdekken en beleven. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat! Overzie heel Rotterdam in één oogopslag. Stijg van 0 tot 112 meter naar het Euroscoop Platform en geniet van het machtige uitzicht. In de sfeervolle en moderne brasserie staat een kopje koffie klaar. Of kies voor een uitgebreid diner in een adembenemend decor. Zelfs op zondagochtend verwelkomt de Euromast vroege gasten. Genietend van een heerlijk ontbijt zie je Rotterdam langzaam ontwaken. Blijven slapen? Ook dat is mogelijk in een van de romantische suites. Kijk voor meer informatie op www.euromast.nl.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:30 uur tot 22:00 uur
Van april tot en met september is de mast vanaf 9:30 uur open, van oktober tot en met maart vanaf 10:00 uur. De platforms zijn tot 22:00 uur bereikbaar, de Euroscoop tot 21:45, de Brasserie tot 23:00 uur, de Deli tot 18:00 en de keuken is tot 22:15 open. Delen van de Euromast kunnen gesloten of exlusief verhuurd zijn.

Volwassenen: € 9,75
Kinderen: € 6,25
65+: € 8,75
Peuters: Gratis
Kindertarief geldt voor kinderen van vier tot en met elf jaar. Kijk voor overige prijzen op de website. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Adres
Map Pin
Parkhaven 20
Rotterdam

Foto's

In de buurt