Icon-back-white Menu
Bowling De Schelm...

Bowling De Schelmse Brug

Bekijk alle informatie

Kom bowlen bij Bowlingcentrum De Schelmse Brug! Het centrum heeft twaalf banen naast elkaar liggen, die zijn voorzien van schermen waarop de nieuwste videoclips voorbij komen. In de kelder (De Loods) liggen nog eens vier banen. Deze ruimte is te huur voor privéfeestjes. Van vrijdag tot en met zondag is het sowieso iedere dag feest in het bowlingcentrum. Vier je weekend met 'puntzakbowlen' op vrijdag, 'saturday night fever' op zaterdag en op zondag de 'high tea bowling'. Voor een hapje eten kun je terecht in De Boerderij of De Schelm. Dit zijn ook locaties waar een uitgebreider feestje kan worden gevierd.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: Vanaf 14:00 uur.
Het bowlingcentrum is maandag vanaf 16:00 uur open. In vakantieperiodes en feestdagen kunnen andere openingstijden gelden. Groepen kunnen op afspraak ook op andere tijden terecht.

Volwassenen: € 20,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt per uur per baan van maandag tot en met vrijdag voor 18:00 uur. Na 18:00 uur, in het weekend en op feestdagen gelden andere tarieven. Check deze op de website. Kinderfeestjes zijn mogelijk tot 18:00 uur.

Adres
Map Pin
Schelmseweg 52
Arnhem

In de buurt