Icon-back-white Menu
Bowling- en Party...

Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg

Bekijk alle informatie

Bowling & Partycentrum 's-Heerenberg is een begrip in de Achterhoek. Er zijn mooie, goede en snelle bowlingbanen, geen onbelangrijk onderdeel. Maar je maakt een uurtje bowlen pas echt compleet met een smakelijk arrangement. Gooi een strike en strijk daarna neer achter de Berghse Smikkelpan, een pan met een bolletje in het midden dat wordt gevuld met bouillon. Of kies voor een homping grill, bakken op echte kolen. Ga lekker bowlen met vrienden, familie of collega's! Begin je weekend goed op vrijdagavond met 'Back to the 70's, 80's and 90's'.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 14:00 uur tot 24:00 uur
Het centrum is maandag open tot 23:00 uur en vrijdag en zaterdag tot 01:00 uur. Op zondag en op feestdagen is het bowlingcentrum van 13:00 tot 23:00 uur open. In juni, juli en augustus gelden andere openingstijden. Kijk hiervoor op de website van de aanbieder. Groepen vanaf twintig personen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden terecht.

Volwassenen: € 19,00
Kinderen: € 14,50
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt per uur per baan van maandag tot en met vrijdag voor 18:00 uur. Kinderen tot achttien jaar betalen op deze tijden 14,50 euro. Na 18:00 uur, in het weekend en op feestdagen gelden andere tarieven. Check hiervoor de website.

Adres
Map Pin
Stadsplein 5 's-Heerenberg
Stokkum

In de buurt