Icon-back-white Menu
Varen en onbeperk...

Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ

Bekijk alle informatie

Pannenkoeken, die lust iedereen! Tijdens de 75 Minutenvaart mag je aan boord van de Pannenkoekenboot zoveel eten als je wilt. De koks bakken de lekkerste spek, appel en naturel pannenkoeken. Deze mag iedereen vervolgens zelf beleggen met allerlei lekkers, zoals kaas, salami, ananas, maar ook smarties, spekjes of kaneelsuiker. En terwijl iedereen gezellig zit te eten vaart het schip over het IJ, langs het Centraal Station en het EYE filmmuseum. Een prachtig zicht over het moderne deel van de stad Amsterdam. Neem gerust de hele familie mee voor een vaartocht of kom samen met je geliefde voor een romantische Pancake Cruise.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Op zaterdag en zondag om 12:30 uur, 14:15 uur, 16:00 uur en 17:45 uur vaart de Pannenkoekenboot. Genoemde openingsdagen gelden voor de 75 Minutenvaart, andere arrangementen ook op andere dagen. Bekijk het complete vaarschema van alle arrangementen.

Volwassenen: € 18,50
Kinderen: € 13,50
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt voor de 75 Minutenrondvaart. Prijs voor kinderen geldt vanaf drie tot en met twaalf jaar. Reserveer online met 10% korting!

Adres
Map Pin
Ms. van Riemsdijkweg
Amsterdam

Foto's

In de buurt