Icon-back-white Menu
Sightseeing op ee...

Sightseeing op een Segway door Rotterdam

Bekijk alle informatie

Stap op een Segway, leun naar voren en zoef zonder moeite vooruit. Chiller dan dit wordt het niet! De Segways van Segway Rotterdam brengen iedereen met gemak naar de attracties van deze dynamische stad. Van de Euromast tot Hotel New York! Een gids leidt de weg tijdens de Erasmusbrug Segway Tour, zodat geen enkele bezienswaardigheid vergeten wordt. In combinatie met deze leuke en interessante tour biedt Segway Rotterdam allerlei arrangementen met nog veel meer vertier in de stad. Hoe meer uitjes je combineert, hoe meer korting je krijgt. Deze combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

  • Splashtours & Segway
  • Hop-On Hop-Off Bus Tour & Segway
  • Euromast & Segway
Op de Segway Rotterdam verkennen

Hotspots van Rotterdam

Segway Rotterdam biedt behalve een leuke activiteit ook de kans om Rotterdam echt te leren kennen. Tijdens een Toerische Tour bijvoorbeeld, waarbij een gids echt alle hotspots van Rotterdam laat zien en ook de verborgen pareltjes niet overslaat. Een tour vol leuke anekdotes! En voor wie Rotterdam echt wil beleven is het all-in-one arrangement de beste keuze. Onbeperkt eten en drinken en gebruik van alle attracties in de Parkhaven, zoals de Funjet, Splashtours en Lasergame Rotterdam. De zorgvuldig uitgestippelde routes van Segway Rotterdam voeren je langs het beste en mooiste van de stad.

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Een tochtje op een Segway krijgt opeens een 'wild' tintje als vrijgezellen opstappen. Neem die vrijgezelle vriend of vriendin mee voor een Terrassen Tour en stop op elk terras voor een broodnodige borrel. Of ga met collega's de stad in op een Segway samen Rotterdam ontdekken of heel spannend off-road met de Segway tijdens een Park Tour. Segway Rotterdam maakt voor groepen graag een programma op maat, dus neem vooraf contact op en beleef gegarandeerd een topdag!

Praktische informatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan wordt de instructie gegeven. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op de website.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 11:00 uur tot 22:00 uur
Segways vooraf reserveren.

Volwassenen: € 47,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Segway Rotterdam is geschikt vanaf zestien jaar.

Adres
Map Pin
Parkhaven 9
Rotterdam

Foto's

In de buurt