Icon-back-white Menu
Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

Bekijk alle informatie

De fabriek van Van Nelle was een vooruitstrevend industrieel gebouw, ruim, licht en praktisch. Inmiddels wordt er allang geen koffie, thee en tabak meer geproduceerd. Er zijn creatieve werkplekken gemaakt en er is alle ruimte voor evenementen. Wel snuif je nog de historie op in het mooi gerenoveerde pand. Met recht heeft dit gebouw in 2014 de status 'werelderfgoed' van Unesco gekregen. Wil je zelf binnenkijken? Dat kan, bijvoorbeeld onder begeleiding vanUrbanGuides biedt een tour aan waarmee je dit prachtige gebouw zelf van onder tot boven leert kennen. Van dinsdag tot en met zondag is ook het bezoekerscentrum in De Branderij open (sinds 8 januari 2018) waar een permanente expositie te zien is. Neem voor evenementen contact op met de fabriek.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 13:30 uur tot 16:30 uur
Genoemde openingstijden gelden voor het bezoekerscentrum in De Branderij. Op zaterdag en zondag open van 11:00 uur tot 17:00 uur. Voor bezoek graag melden bij de portier. In het weekend gesloten maar te bezoeken via Werelderfgoed Expo van 12:00 uur tot 15:00 uur, dit kost € 5,-, incl. expo, film, koffie en de Branderij Expo. Er is iedere zaterdag en zondag om 13:00 uur een rondleiding, vooraf alleen via de Facebookpagina van Werelderfgoed Van Nellefabriek.

Volwassenen: Gratis
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
De Branderij Expo is doordeweeks gratis toegankelijk. In het weekend gesloten maar te bezoeken via Werelderfgoed Expo van 12:00 uur tot 15:00 uur, dit kost € 5,-, incl. expo, film, koffie en de Branderij Expo.

Adres
Map Pin
Van Nelleweg 1
Rotterdam

Foto's

In de buurt