Icon-back-white Menu
Solex en Daf rijd...

Solex en Daf rijden bij Het Drents Kwartiertje

Bekijk alle informatie

Lange leren jas aan, helm op en kachelen maar! Verken met een nostalgische solex het Drentse platteland. Ook verhuurt Het Drents Kwartiertje Dafjes. Mensen die te jong of te oud zijn om zelf te rijden (of die geen rijbewijs hebben) kunnen achterin zitten. Het Drents Kwartiertje staat bekend om haar ongedwongen sfeer en leuke arrangementen. Voor grote en kleine groepen geniet je van leuke activiteiten, lekkere koffie en een hartelijke service. Desgewenst uit te breiden met catering. Er is een grote kookstudio voor workshops en alle ruimte voor vergaderingen, teambuilding en zakelijke bijeenkomsten.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Alle activiteiten zijn op afspraak. Op zondag gesloten voor groepsuitjes. Van 21 december tot en met 7 januari gesloten i.v.m. de kerstvakantie, In januari en februari open van maandag tot en met vrijdag geopend. Vanaf 2 maart zijn we weer op de zaterdagen geopend.

Volwassenen: € 29,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Dit is de prijs per persoon voor het arrangement 'Solex rijden. Doe maar gewoon...'. Inclusief koffie, thee, iets lekkers, een groepsfoto en een toertocht van drie uur.

Adres
Map Pin
Laaghalerveen 26
Hooghalen

Foto's

In de buurt