Icon-back-white Menu
Borduurmuseum Het...

Borduurmuseum Het losse steekje

Bekijk alle informatie

Oma borduurde en misschien je moeder nog? Borduren lijkt misschien wat ouderwets, maar Borduurmuseum 'Het losse steekje' brengt bezoekers graag op andere gedachten. Hier hangt een grote collectie borduurwerken, variërend van Bijbelse taferelen tot nageborduurde kunstwerken als de Nachtwacht. Iedere woensdagmiddag is het museum open en zit de enthousiaste borduurder Jan Westeneng met naald en draad klaar om zijn passie te delen. Deze man begon tijdens een revalidatieperiode met borduren en vond zijn grootste hobby! In het museum vertelt hij al bordurend leuke anekdotes over het kunstwerk en het ambacht.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 13:00 uur tot 16:30 uur
Gesloten op Biddag (tweede woensdag in maart) en Dankdag (eerste woensdag in november). In december en januari is het museum gesloten, behalve voor groepsafspraken. In de maanden juni tot en met augustus is het museum ook op dinsdagmiddag geopend.

Volwassenen: € 7,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Entreeprijs is inclusief koffie of thee met een koek en een rondleiding door het museum. Kinderen tot en met zeven jaar mogen gratis naar binnen

Adres
Map Pin
Espeterweg 7a
Barneveld

In de buurt