Icon-back-white Menu
FunJet: razende r...

FunJet: razende rondvaart langs Rotterdamse highlights

Bekijk alle informatie

Je vaart langs alle bezienswaardigheden, maar stiekem heb je helemaal geen tijd om hier naar te kijken in de FunJet. Deze Jetboat raast op hoge snelheid onder de Willemsbrug en de Erasmusbrug door. Actie en avontuur op het water met een snelheid van 100 kilometer per uur. De Jetboat is ontworpen en gebouwd voor actie en avontuur. Snel, strak en sensationeel! Hoe snel en hoe wendbaar de FunJet is voel je pas goed, wanneer de kapitein de boot laat driften...

Alleen via DagjeWeg.NL: gratis drankje bij elk ticket

De FunJet experience is er vanaf 20 minuten. Wil je meer zien en meer beleven? Kies dan voor een missie van 40 of 60 minuten. Speciaal voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar is er de family experience. Boek meteen een FunJet Experience van 20, 40 of 60 minuten en voel de adrenaline stromen.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
FunJet vaart iedere dag af op verschillende tijden. Bekijk het actuele vaarschema. Direct online boeken is aan te raden. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van de verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Volwassenen: € 29,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Kinderen tussen de twaalf en zestien jaar mogen mee aan boord onder begeleiding van een volwassene. Kinderen tussen zeven en twaalf jaar kunnen mee met de Family Tour. Uiteraard ook onder begeleiding van een volwassene.

Adres
Map Pin
Parkhaven 9 (navigatieadres is Parkhaven 20)
Rotterdam

Foto's

In de buurt