Icon-back-white Menu
Jumpsquare Nieuwe...

Jumpsquare Nieuwegein: het grootste trampolinepark van Europa!

Bekijk alle informatie

Jump over obstakels, spring van trampoline naar trampoline en maak driedubbele salto's. In Jumpsquare in Nieuwegein spring je een gat in de lucht! Met maar liefst 2400 vierkante meter aan springplezier is Jumpsquare het grootste trampolinepark van Europa. Speel een potje trefbal, dodgebal of basketbal in de Sport Area. Of balanceer over een gespannen band bij de Slack Line en laat je vallen in de foampit!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 14:30 uur tot 23:00 uur
In het weekend gelden andere openingstijden. Op vrijdag open tot 00:00 uur. Op zaterdag is er vanaf 19:00 uur tot 01:00 uur 'Club Jumping'. Op zaterdag en zondag is Jumpsquare geopend vanaf 08:30 uur. Om teleurstellingen te voorkomen wordt aangeraden vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig online.

Volwassenen: € 13,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Een jumpsessie duurt een uur en kost € 13,- per persoon. Er zijn diverse arrangementen mogelijk. Om teleurstellingen te voorkomen wordt aangeraden vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig online: reserveer direct een jumpsessie!
  • Minimale leeftijd is tien jaar;
  • Jongeren vanaf twaalf jaar mogen jumpen zonder begeleiding, maar een volwassene (achttien plus) dient het 'Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier' te tekenen;
  • Jongeren van tien en elf jaar mogen jumpen onder begeleiding. De begeleiding tekent het 'Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier' en dient toezicht te houden tijdens het jumpen vanaf het terras.

Adres
Map Pin
Van Musschenbroekbaan 2
Nieuwegein
Telefoon

Foto's

In de buurt