Icon-back-white Menu
Indoor jumpen, go...

Indoor jumpen, golfen, lasergamen en meer bij Fun Center Amstelveen

Bekijk alle informatie

Van springen word je vanzelf vrolijk. Helemaal als je kunt springen bij Fun Center Amstelveen! En behalve jumpen kun je hier ook lasergamen, poolen, golfen en karaoke zingen. Hier heb je de hele dag non-stop fun!

Jump als een baas

In Fun Center Amstelveen heb je meer dan dertig trampolinevelden met interactieve elementen. Bij de dunkingzones probeer je al springend de bal in de basket te gooien. Slam dunk! Ook een uitdaging: de slackline. Balanceer over deze strakgespannen lijn en steek de foampit over... Haal jij de overkant zonder te vallen? Gelukkig is de landing zacht.

Karaoke, lasergamen en poolen

Je kunt meerdere dingen op één dag plannen met de combi arrangementen van Fun Center Amstelveen. Behalve trampolines hebben ze hier pooltafels, lasergamen en een indoor golfbaan. Of trotseer het karaokepodium en zing samen de sterren van de hemel - of zo vals als een kraai, mag ook.

Kinderfeestje bij Jumpers Indoor

Tip: Fun Center Amstelveen is leuk voor een kinderfeestje. Samen jumpen en smullen van patat of juist een gezond tussendoortje. Urenlang samen springen, poolen, zingen en spelen!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 11:00 uur tot 18:00 uur
Op vrijdag en zaterdag geopend tot 23:00 uur. Tijdens schoolvakanties dagelijks open vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur.

Volwassenen: € 8,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Dit is de prijs voor één uur trampoline springen. Bekijk alle tarieven en mogelijkheden op de website.

Adres
Map Pin
Langs de Werf 7
Amstelveen

Foto's

In de buurt