Icon-back-white Menu
Continium discove...

Continium discovery center

Bekijk alle informatie

Continium is een museum speciaal voor echte doeners. Je kunt er zelf opdrachten doen, uitvindingen knutselen in het Tinkerlab en ontdekken welk effect wetenschap en techniek op jou hebben op het dagelijks leven. Overal staan doe-stations klaar waar je zelf aan de slag kunt. Zo kun je in de Experiment Zone ontdekken hoe je er later uit zult zien, test je in de Science Lab of je een goede wetenschapper bent en zijn er verschillende exposities om te bekijken. Zoals de SMARTphone! expositie. Omdat Continium, Cube en Columbus op één plein zijn gevestigd, zijn er combi-tickets verkrijgbaar. Omdat de tentoonstellingen in Continium om de zoveel tijd wisselen, is het handig het actuele aanbod op de website in de gaten te houden.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Openstelling op maandag: alleen in schoolvakanties (regio zuid). Gesloten met carnaval van zondag tot en met dinsdag. Kerstavond en oudjaarsdag: open tot 16:00 uur.

Volwassenen: € 12,00
Kinderen: € 12,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
De bovenstaande tarieven gelden voor een regulier ticket aan de kassa. Online gelden extra kortingen en acties, kijk voor alle prijzen op de website.

Adres
Map Pin
Museumplein 2
Kerkrade

Foto's

In de buurt