Icon-back-white Menu
Kaasboerderij Wee...

Kaasboerderij Weenink

Bekijk alle informatie

Kaasboerderij Weenink heeft kaasmaken verheven tot kunst. Dit zie je terug in het label waar de kaas onder wordt gemaakt: 3K. Dit staat voor Koeien, Kaas en Kunst. Om maar met dit laatste te beginnen; een kunst is het zeker om van rauwe koeienmelk van die overheerlijke goudgele kazen te maken. Kom het proces van kaasmaken zelf bekijken en volg een rondleiding over de boerderij. Kaasboerderij Weenink heeft zich gespecialiseerd in kruidenkazen. Proef zelf van de brandnetel- en knoflookkaas of de meer aparte varianten als rozemarijn-, salie- of lavendelkaas.

Landwinkel

Bij de boerderij is een landwinkel waar de 3K kaas- en zuivellijn wordt verkocht. Je vindt er nog meer eerlijke en ambachtelijke streekproducten van boeren uit de omgeving. Shop lekker rond en proef de zuivere smaak van het platteland.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:00 uur tot 18:00 uur
De openingstijden gelden voor de Landwinkel. Op zondag is de winkel geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Van Pasen tot en met oktober ook geopend op maandag van 13:00 tot 18:00 uur en op zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur.

Volwassenen: € 8,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt voor arrangement Boerenspelen. Er wordt een minimumprijs gehanteerd van €110,00. Kijk voor de overige activiteiten en bijbehorende prijzen op de website.

Adres
Map Pin
Eimersweg 3
Lievelde

In de buurt