Icon-back-white Menu
Popcentrum POPEI

Popcentrum POPEI

Bekijk alle informatie

POPEI stimuleert muziektalenten door ze een podium te bieden. Het popcentrum heeft een vaste agenda waarin veel ruimte is voor pure muziek. Kom luisteren naar singer-songwriters of geniet van een avondje unplugged muziek. In de mooie oefenruimten van POPEI krijgen talenten alle kans zichzelf te ontwikkelen. POPEI heeft geschoolde muziekdocenten die lesgeven op diverse instrumenten of zanglessen verzorgen. Wil je anderen laten meegenieten van je muziek? Ga dan on stage bij POPEI of maak je eigen plaat in de opnamestudio. Volg samen met je collega's of vrienden een leuke muzikale workshop. In het gezellige eetcafé kun je na afloop een hapje en een drankje nemen. De theaterzaal en de oefenruimten zijn ook te huur voor zakelijke gelegenheden of familiefeesten. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:00 uur tot 01:00 uur
Op vrijdag geopend tot 02:00 uur. Op zaterdag is POPEI open van 10:00 uur tot 02:00 uur en op zondag van 10:00 tot 01:00 uur. Het eetcafé is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.

Volwassenen: Onbekend
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Prijzen verschillen per optreden. Sommige concerten zijn gratis. De prijzen voor zaalhuur zijn op aanvraag. Bekijk alle prijzen op de website.

Adres
Map Pin
Klokgebouw 300
Eindhoven

In de buurt