Icon-back-white Menu
Betreed de magisc...

Betreed de magische wereld van Harry Potter: The Exhibition

Bekijk alle informatie

Deze expo is inmiddels gesloten. Betreed de magische wereld van Harry Potter in Utrecht. In de wereldberoemde expositie doorloop je de wereld van Harry en zijn vrienden zoals je die kent uit de boeken en films. Volg lessen in de magische klaslokalen, ga op bezoek bij Hagrid in zijn hut en verken het Verboden Bos. Ook Dobby is van de partij - dus vergeet je extra sok niet. Misschien ben jij wel één van de gelukkigen die de Sorteerhoed op mag zetten!

Tip: DagjeWeg.NL bezocht zelf de magische expositie en ontmoette James en Oliver Phelps in Hagrids Hut. Bekijk het interview met Fred en George Wemel.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Deze expo is inmiddels gesloten. Genoemde tijden gelden van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag geopend tot 18:00 uur. Op zaterdag geopend vanaf 09:00 uur tot en met 20:00 uur. Zondag geopend vanaf 09:00 uur tot 18:00 uur. Kinderen tot en met veertien jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Volwassenen: € 18,50
Kinderen: € 14,50
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Prijzen gelden voor doordeweekse dagen en buiten vakanties. In het weekend en tijdens vakanties zijn tickets € 2,- duurder. De kinderprijs geldt vanaf vier tot en met veertien jaar. Kaartjes aan de deur kopen kan, maar reserveren wordt aangeraden. Online zijn er ook familietickets beschikbaar. Reserveer online tickets. Accio kaartjes!

Adres
Map Pin
Berlijnplein 100
Utrecht

Foto's

In de buurt