Icon-back-white Menu
Loungen en glowgo...

Loungen en glowgolfen tussen de Hollywoodsterren

Bekijk alle informatie

Spotlights aan! Bij Hollywood Glowgolf de Kuip sla je een hole-in-one onder het toeziend oog van sterren als Marilyn Monroe en Indiana Jones. Alles geeft licht op dit glow in the dark minigolfparcours en overal duiken filmpersonages op. Zelfs King Kong houdt je in de gaten... Sla samen met vrienden of collega's een balletje in deze wondere wereld en plof na het glowgolfen neer op de bank uit Friends en waan je voor even op de set van deze beroemde televisieserie. Loungen doe je in het nabijgelegen Hollywood Café in de stijl van de sterren, met heerlijk gebak van Dudok, een broodje of een compleet menu. Of nippend aan een cocktail naast de boeg van de Titanic!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 11:00 uur tot 23:00 uur
Op donderdag open tot 00:00 uur. Op vrijdag en zaterdag open tot 01:30 uur. Op feestdagen gelden afwijkende openingstijden. Op 24 december geopend tot 21:30 uur, op 25 december tot 19:00 uur en op 26 december tot 21:00 uur. Op 31 december geopend tot 18:30 uur.

Volwassenen: € 8,00
Kinderen: € 6,75
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt voor een ronde Hollywood Glowgolf. De prijs voor kinderen geldt per persoon voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis toegang.

Adres
Map Pin
Cor Kieboomplein 513
Rotterdam

Foto's

In de buurt