Icon-back-white Menu
FreeStyle Motion ...

FreeStyle Motion Rotterdam

Bekijk alle informatie

Bij FreeStyle Motion Rotterdam kan je zo hoog en ver springen als je maar wilt! Het trampolinepark telt maar liefst 2500 vierkante meter aan springplezier. Dat is heel wat anders dan de trampoline in je achtertuin... Naast trampolinespringen kan je in het park ook freerunnen en Fit Motion-lessen volgen.

Voor de daredevils

Zin om lekker te stunten? FreeStyle Motion is dé plek om te freerunnen! Probeer zo snel mogelijk naar de andere kant van het park te komen en beleef het ultieme gevoel van vrijheid. Pas wel op voor de obstakels!

Bootcampen op de trampoline

Wist je dat je van een uurtje springen al zo'n 600 calorieën kan verbranden? Tijdens de 'Fit Motion'-lessen voel je gewoon dat je afvalt. Naast dat deze manier van sporten ontzettend goed is voor lichaam en geest, is het ook gewoon heel erg leuk. De trainingen lijken op een bootcamp en vinden plaats op de trampoline, de turnvloer en daarbuiten.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 21:00 uur
Op vrijdag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Bekijk de website voor de lestijden van Fit Motion, Trampolinespringen en Freerunning.

Volwassenen: € 7,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de prijs per uur per persoon, springen mogelijk tot 12:00 uur. Vanaf 12:00 uur is de prijs per uur per persoon €10,-. Entree voor kinderfeestje is per uur per persoon en inclusief waterijsje en onbeperkt limonade.

Adres
Map Pin
Nikkelstraat 39
Rotterdam

In de buurt