Icon-back-white Menu
Speelparadijs, mi...

Speelparadijs, minigolfbaan en trampolinepark in één

Bekijk alle informatie

Bij LOL Aalsmeer kun je je lol niet op! Hier heb je speelparadijs Chimpie Champ, golfbaan GlowGolf en trampolinepark Jump XL onder één dak. Of je nu vijf of vijftig bent: voor iedereen is er hier iets te doen. Een actief dagje uit wordt het sowieso: alles bij LOL Aalsmeer is lekker sportief!

Speeljungle Chimpie Champ

Chimpie Champ is een overdekte speeljungle voor kinderen vanaf één tot en met twaalf jaar. Duik in de ballenbak, klim op de vulkaan en baan je met een speurtocht een weg door de speeljungle. Er zijn wisselende speurtochten over bijvoorbeeld dieren, klimaat, verkeer en meer. Je kunt er leuke prijzen mee winnen en het is nog leerzaam ook! In Chimpies' Corner is een compleet assortiment aan lekkers te krijgen. Handig: er is gratis wifi en ouders kunnen de spelende kinderen in de gaten houden.

Speel een potje GlowGolf

Trotseer vijftien holes op de glow in the dark minigolfbaan van GlowGolf. De golfbaan heeft als thema 'in het hart van de aarde'. Probeer in het donker omgeven door rotsen, geheime schatten en mijnkarren de bal in de hole te slaan. Leuk: er is een gratis app waarmee je de score bij kunt houden en na afloop met elkaar kunt delen. GlowGolf is geschikt vanaf vier jaar. Tip: origineel en leuk als eerste 'blind' date!

Springen bij Jump XL

In het trampolinepark spring je van de toren in de zachte pillowpit, speel je basketbal op de trampolines of probeer je elkaar te raken met zachte ballen in de dodgeball area. Niet alleen leuk, maar ook een goede work-out. Geschikt vanaf zes jaar.

Tip: combineer de uitjes

Voor alle drie de activiteiten kun je losse tickets kopen, hiernaast zijn er ook combinaties beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden en tarieven van de combinatie-arrangementen op de website van LOL Aalsmeer.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Exacte openingstijden verschillen per onderdeel. Tip: online reserveren voor Jump XL en GlowGolf wordt aanbevolen.

Volwassenen: € 7,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is een vanafprijs voor GlowGolf bij LOL Aalsmeer. Kijk voor alle activiteiten en prijzen op de website. Bij speeljungle Chimpie Champ hebben ouders en begeleiders gratis entree.

Adres
Map Pin
Oosteinderweg 247c
Aalsmeer

Foto's

In de buurt