Icon-back-white Menu
Beleef een escape...

Beleef een escaperoom en virtual reality experience in één

Bekijk alle informatie

Achter de muren van het prachtige Muntgebouw in hartje Utrecht barst de strijd los. In het monumentale pand vind je de VR Escape Room Time: een escaperoom en virtual experience beleving in één. Alsof je écht in een spannende film bent beland!

Meeslepend vol special effects

Het verhaal van Time is behoorlijk filmisch: de Time General vertelt je over schokkende ontdekkingen die in de toekomst zijn gedaan. Na een virtual reality training van een half uur van dr. Stephen Hawking is het tijd om als echte Time Chasers de Time Room in te gaan en de wereld te redden. Goed om te weten:
  • Je stapt een fysieke escaperoom in en komt onderweg virtual reality puzzels tegen. Door virtual reality special effects lijkt alles levensecht;
  • Er zijn ook 'gewone' raadsels en puzzels om te overwinnen;
  • De uitleg van dr. Hawking duurt dertig minuten, het avontuur in de Time Room zestig minuten;
  • Je kunt met twee tot zes personen de Time Room in. Zijn jullie met meer? Boek dan twee shifts en strijd tegen elkaar;
  • De raadsels en puzzels in de escaperoom zijn doorgaans geschikt vanaf twaalf jaar - al zijn sommige kids superslim. Tip: vorm samen met je kind een team!

Bloedstollend bedrijfsuitje

Je baas in de pan hakken of juist samenwerken om de rest te snel af te zijn? VR Escape Room Time is ook leuk als bedrijfsuitje. Beleef vier uren lang met je collega's een VR avontuur. Je strijdt niet alleen in teams tegen je collega's, maar ook tegen alle bedrijven die ooit mee hebben gedaan. Het snelste bedrijf wint de Time Trophy. Je kunt ook kiezen voor een volledig arrangement inclusief lunch, diner of borrel boeken. Bekijk alle mogelijkheden op de site van VR Escape Room Time.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 00:00 uur
Belangrijk: zorg dat je er minimaal vijftien minuten voor de geboekte tijd bent.

Volwassenen: € 19,85
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de vanafprijs per persoon, gebaseerd op een groep van zes personen, en geldt op doordeweekse dagen. Let op: ongeacht de groepsgrootte moet je altijd de volledige prijs van € 119,- voor een kamer betalen. Parkeren kan gratis rondom Park Oog in Al.

Adres
Map Pin
Leidseweg 90
Utrecht

Foto's

In de buurt