Icon-back-white Menu
Regen? Geen probl...

Regen? Geen probleem bij Monkey Town Warmond

Bekijk alle informatie

In de gezellige en kleurrijke binnenspeeltuin Monkey Town Warmond vermaken kinderen zich urenlang. Kruip door tunnels, klim en klauter door de speeltoestellen of maak vette sprongen op de trampoline. Daag je vriendjes uit tot een wedstrijd voetbal of basketbal in de voetbalkooi. Of zoef van de twee hoge glijbanen met een reuzevaart. De allerkleinsten spelen veilig in een grote peuterzone met een glijbaan, softplay, trampolines en ballenbak. Terwijl zij helemaal opgaan in hun spel, genieten ouders vlakbij van een kopje verse bonenkoffie en gratis wifi terwijl ze een oogje in het zeil houden. Fijn: ouders en begeleiders hebben gratis toegang!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:00 uur tot 18:00 uur
Op zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 10:00 uur open. Tijdens schoolvakantie dagelijks geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Bij warm weer even bellen of Monkey Town Warmond geopend is.

Volwassenen: Gratis
Kinderen: € 7,50
65+: Onbekend
Peuters: € 4,50
Het peutertarief geldt van maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot vier jaar. Let op: tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief. Volwassen begeleiders mogen gratis naar binnen. Het genoemde kinderfeestjestarief geldt voor kinderen van één tot vier jaar. Er zijn ook mogelijkheden voor oudere kinderen.

Adres
Map Pin
Veerpolder 15C
Warmond

Foto's

In de buurt