Icon-back-white Menu
Bewonder piano's ...

Bewonder piano's van (inter)nationale allure in Zutphen

Bekijk alle informatie

Historische muziek op historische piano's in een historische omgeving. In het Geelvinck Muziek Museum Zutphen, gevestigd in het prachtige gebouw 'De Wildeman', vertellen ze er uren over. Aan de hand van bijzondere muziekinstrumenten duik je twee eeuwen terug in de historie, naar de tijd van de iconische (in Zutphen geboren?) componist Beethoven. Neem nou de rechtopstaande piano van Woffington. Hiervan zijn wereldwijd slechts twee exemplaren, waarvan één gewoon te vinden is in Zutphen! Schroom niet om zelf te laten horen wat je in huis hebt. Zo is de negentiende-eeuwse Collard & Collard vleugel een juweeltje om te bespelen.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 11:00 uur tot 17:00 uur
Op donderdag geopend vanaf 14:00 uur en op zondag vanaf 13.00 uur. Let op: tijdens het Geelvinck Fortepiano Festival gelden aangepaste openingstijden. Buiten de publieke openingstijden is het museum te huren voor bijeenkomsten, evenementen, kinderfeestjes en bruiloften, Neem hiervoor contact op met het museum.

Volwassenen: € 9,00
Kinderen: € 4,50
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Tot en met vijf jaar gratis entree. Tot en met achttien jaar betalen kinderen € 4,50. Kinderfeestjes zijn maatwerk, neem hiervoor contact op met Geelvinck Muziek Museum Zutphen.

Adres
Map Pin
Zaadmarkt 88
Zutphen

Foto's

In de buurt