Icon-back-white Menu
Monkey Town Heerlen

Monkey Town Heerlen

Bekijk alle informatie

Regent het buiten? Daar merk je helemaal niets van bij Monkey Town Heerlen. Een dagje weg valt hier nooit in het water, want binnen wacht ruim tweeduizend vierkante meter vol speeltoestellen op je! Speel tikkertje in het grote speeltoestel of versla je vrienden tijdens een potje lasergamen.

Overzichtelijke peuterhoek

Er is genoeg te beleven in Monkey Town Heerlen. Maak flikflaks op de trampolines, bekogel het doel van de tegenstander in de extra grote pannakooi of verstop jezelf in de ballenbak. Ouders ploffen neer in de comfortabele stoelen en komen tot rust met lekkere bonenkoffie en gratis wifi. Ondertussen houden ze een oogje in het zeil bij de kleinste kinderen, die spelen in de extra overzichtelijke peuterhoek.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:00 uur tot 18:00 uur
Op zaterdag, zondag, in de schoolvakanties en op feestdagen geopend vanaf 10:00 uur. Bij warm weer kan Monkey Town Heerlen eerder sluiten, neem telefonisch contact op om zeker te weten dat ze geopend zijn.

Volwassenen: Gratis
Kinderen: € 7,00
65+: Onbekend
Peuters: € 4,00
Het peutertarief geldt van maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot vier jaar. Let op: tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief. Volwassen begeleiders mogen gratis naar binnen. Het genoemde kinderfeestjestarief geldt voor kinderen van één tot vier jaar. Er zijn ook mogelijkheden voor oudere kinderen.

Adres
Map Pin
Stadionbaan 50
Heerlen

Foto's

In de buurt