Icon-back-white Menu
Ahoy kapitein! Ga...

Ahoy kapitein! Ga op zeiltocht naar Pampus of Volendam

Bekijk alle informatie

Van een dag op het water knapt iedereen op! Stap aan boord van een van de schepen van Hollands Glorie en verlaat het vaste land. Voel op het ruime dek de zonnestralen op je huid of duik de scheepse salon in voor een lekkere borrel. Liever wat opsteken over zeilen? Help dan mee aan dek of neem het grote stuurwiel in eigen hand!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:30 uur tot 16:00 uur
De zeiltocht Zondag onder Zeil is op de meeste zondagen van mei tot en met oktober. De tocht Volendam voor de boeg is op de meeste zondagen in juni en juli. Kijk voor een overzicht van alle data op de website. Er zijn ook andere groepsvaartochten van Hollands Glorie. Daarnaast is het mogelijk om een schip te huren.

Volwassenen: € 30,00
Kinderen: € 20,00
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
De prijs voor zowel Zondag onder Zeil en Volendam voor de boeg is hetzelfde. De entree tot Forteiland Pampus is € 10,50 (optioneel). Voor catering aan boord (koffie, thee, lunch met broodjes, soep en warme snack en borrelhapjes) betaal je € 17,50 voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen extra. Drankjes kun je aan boord kopen. Kijk voor een overzicht van alle prijzen op de website.

Adres
Map Pin
Herengracht Muiden (bij de sluizen)
Muiden

Foto's

In de buurt