Icon-back-white Menu
Bleekemolens indo...

Bleekemolens indoor speelparadijs Race Planet for Kids Amsterdam

Bekijk alle informatie

Bleekemolens Race Planet is een Mega Indoorspeelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. De kids kunnen zich onder meer uitleven met trapskelters, driewielers en elektrische Formule 1-wagens. Ook de enorme glijbaan en het megagrote klimtoestel zorgen voor veel plezier, evenals de sleebaan die hoog in de bergen ligt. Race Planet for Kids heeft ook een verkeerstuin waar kinderen spelenderwijs de verkeersregels leren en hun rijbewijs kunnen halen. Het speelparadijs beslaat 3.000 m² en is verrassend en afwisselend. Voor kinderen vanaf dertien jaar en volwassenen is het ook mogelijk om hier indoor te karten.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 13:00 uur tot 18:00 uur
Genoemde openingstijden gelden voor het indoor speelparadijs. Voor karten, lasergamen en bowlen gelden andere tijden. Woensdag en vrijdag gaat Race Planet om 12:00 uur open en zaterdag van 11:00 uur tot 19:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur. 9:00 uur. Voor groepen ook buiten de openingstijden open op afspraak.

Volwassenen: € 3,00
Kinderen: € 8,50
65+: € 3,00
Peuters: € 8,50
Kinderen tot en met één jaar gratis. De kinderprijs geldt voor kinderen tot en met twaalf jaar. Maandag tot en met vrijdag na 15:30 uur (met uitzondering van feestdagen) bedraagt de entreeprijs voor kinderen € 5,50 per persoon.

Adres
Map Pin
Herwijk 10
Amsterdam

In de buurt