Icon-back-white Menu
Speelpark De Swaan

Speelpark De Swaan

Bekijk alle informatie

Midden op het platteland van Noord-Holland ligt Speelpark De Swaan. Het park beschikt over vijf speeltuinen, een speelbos, een liedjesbos met bewegende poppen en een zandspeeltuin. In het midden van het park is een kleuterhoek ingericht, speciaal opgezet voor de allerkleinsten. Als je geen zin meer hebt om te klimmen of te spelen, kun je altijd nog op de skelterbanen racen en waterfietsen! De Swaan is een paradijs voor kids. Ook ouders vermaken zich hier prima.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:30 uur
Vanaf half maart tot begin april is De Swaan alleen in de weekenden geopend. Begin april tot en met eind september is De Swaan dagelijks geopend van 10:00 tot 17:30. Voor groepen gelden andere openingstijden. Ook is het park op afspraak te boeken voor schoolreisjes. Er zijn speciale regelingen voor slecht weer. Let op: van 27 december tot en met 20 maart bij goed weer geopend. Kijk voor actuele informatie over openingsdagen op de website van het speelpark.

Volwassenen: € 8,50
Kinderen: € 8,50
65+: € 8,50
Peuters: Gratis
De genoemde toegangsprijzen gelden van drie tot tachtig jaar. In de wintermaanden betaal je €4,25 per persoon. Voor rolstoelgebruikers geldt een korting van vijftig procent.

Adres
Map Pin
Wagenweg 2
Oudkarspel

Foto's

In de buurt