Icon-back-white Menu
Varend Friesland

Varend Friesland

Bekijk alle informatie

Varend Friesland vaart met klassieke schepen, zowel motorschepen als zeilschepen, vanuit Terherne aan het Sneekermeer. Het is mogelijk om te zeilen met een skûtsje of een zeilpraam. De schipper vertelt onderweg de wetenswaardigheden van deze prachtige omgeving. Varend Friesland beschikt ook over een stoomsloep met de mogelijkheid om een gezellige high tea te houden. Er zijn diverse dagarrangementen beschikbaar waarmee het skûtsjesilen gecombineerd kan worden met ballonvaren, kaatsen, skeeleren of golfen. Daarnaast worden er op het water dagjes uit georganiseerd voor jubilea, trouwen of een vriendenuitje. Bekijk alle mogelijkheden op de website.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:00 uur tot 18:00 uur
De openingstijden gelden voor kantoor. Vaartochten mogelijk op afspraak. De schepen varen het hele jaar, tenzij er ijs ligt. In juli en augustus zijn er speciale zomervaarten. Kijk op de website voor de precieze data en tijden.

Volwassenen: € 14,80
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs geldt per persoon voor een vaartocht van twee uur aan boord van de boot de Bodensee met tien personen. Er zijn veel andere arrangementen beschikbaar: zie de website voor alle mogelijkheden.

Adres
Map Pin
Kupersleantsje 9
Terherne

In de buurt