Icon-back-white Menu
Stap in het dagel...

Stap in het dagelijks leven van een blinde - muZIEum Nijmegen

Bekijk alle informatie

Let op: muZIEum is tot en met 31 augustus gesloten in verband met een verhuizing. Op 1 september opent het museum op Ziekerstraat 6B in Nijmegen. Hoe is het om blind te zijn? Dat kan iemand je vertellen, maar in het muZIEum kan iedereen dit zelf ervaren. Stap binnen in de absolute duisternis van de twee verschillende donkerbelevingen. Met een ervaren blinde gids als begeleider is dit een tocht om nooit meer te vergeten! Hoe kom je in vakantiesferen als je niets ziet? En hoe vind je de weg buiten? Beleef één van de twee donkerbelevingen binnen of laat je leiden door de straten van Nijmegen tijdens de Expeditie ribbelroute. Een stedentrip met taststok en virtual reality bril.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:30 uur tot 17:00 uur
Let op: muZIEum is tot en met 31 augustus gesloten in verband met een verhuizing. Op 1 september opent het museum op Ziekerstraat 6B in Nijmegen. Op maandag open van 12:00 uur tot 17:00 uur (alleen voor gezelschappen vanaf dertien personen). Zaterdag, zondag en tijdens feestdagen en vakanties open van 11:00 uur tot 18:00 uur. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website.

Volwassenen: € 15,00
Kinderen: € 10,00
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is een (online) vanafprijs en geldt voor beide belevingen. De prijs voor het kinderfeestje is exclusief donkerbeleving.

Adres
Map Pin
Ziekerstraat 6B
Nijmegen

Foto's

In de buurt