Icon-back-white Menu
Paleis Het Loo, e...

Paleis Het Loo, een koninklijk dagje uit!

Bekijk alle informatie

Meer dan 300 jaar woonden de Oranjes op Paleis Het Loo. Ze ontvingen er hun gasten en flaneerden door de tuinen terwijl ze genoten van exotische bloemen en planten. De tuinen en stallen waren en zijn nog steeds een belangrijk en prachtig deel van Het Loo. Paarden hadden een vorstelijk verblijf in de stallen en in de Koetshuizen waren indrukwekkende rijtuigen en auto's te vinden. Droom weg bij dit rijke en royale verleden op Paleis Het Loo.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Wegens verbouwing is Paleis Het Loo tot 2021 gesloten. Tot die tijd is het hoofdgebouw gesloten, maar kun je vanaf april tot en met september wel terecht in de tuinen, stallen en restaurants. Daarnaast is het Stallenplein van 15 december tot en met 6 januari geopend voor Winterpaleis Het Loo. Zo ziet Paleis Het Loo eruit na de verbouwing.

Volwassenen: € 8,50
Kinderen: € 3,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Prijs voor kinderen geldt van vier tot en met twaalf jaar. Let op: de genoemde prijzen gelden voor de tuinen en de stallen. Het paleis zelf is niet toegankelijk. Parkeren is € 2,50 per uur en maximaal € 7,- per auto. Als tegemoetkoming voor de beperkte toegankelijkheid ontvangen rolstoelgebruikers gratis entree.

Adres
Map Pin
Amersfoortseweg
Apeldoorn

Foto's

In de buurt