Icon-back-white Menu
Vakantiepark Dier...

Vakantiepark Dierenbos

Bekijk alle informatie

In dit vakantiepark ben je helemaal één met de natuur! Er zijn tal van faciliteiten voor een heerlijke vakantie: een overdekt zwembad, lieve dieren om te knuffelen in één van de dierenweides en een supergave speeltuin. Naast de kampeerplekken, kant-en-klare vakantietenten en luxe bungalows zijn de boomhutten een spannend alternatief. De kinderen glijden 's morgens zo, roetsj!, van de privé-glijbaan naar beneden. Het park ligt aan de rand van 's-Hertogenbosch. Geniet daarom ook van deze stad; van het gezellige centrum waarbij je op ieder terrasje kunt smullen van een Bossche bol. In de omringende bossen verblijven vossen, dassen en herten. Wie weet spot je die wel tegen zonsondergang.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Je kunt het hele jaar door een bungalow boeken. De camping is open van medio maart tot eind oktober. De openingstijden van de receptie zijn aangepast aan seizoen, weer en drukte. Kijk voor een actueel overzicht op de website.

Volwassenen: € 19,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Prijs geldt per persoon per nacht voor een luxe kampeerplaats in het laagseizoen. Er zijn ook mogelijkheden voor andere kampeerplaatsen, bungalows, boomhutten en compleet ingerichte vakantietenten. De prijs voor een kinderfeestje geldt per persoon voor een midgetgolf-arrangement.

Adres
Map Pin
Vinkeloord 1
Vinkel
E-mail

Foto's

In de buurt