Icon-back-white Menu
Reis door Zeeland...

Reis door Zeeland per historische stoomtrein

Bekijk alle informatie

Tjoe tjoe! De Stoomtrein Goes-Borsele neemt je mee voor een nostalgische ritje door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. Stap in een rijtuig uit de jaren twintig of dertig en bewonder de echte stoomlocomotief. Boemel langs dijken, kleinschalige polders, boomgaarden en dorpje. Onderweg komt de conducteur je kaartje knippen!

Stop in liefelijke Zeeuwse dorpjes

Op de locomotief werkt de stoker zich ondertussen in het zweet. Met de historische stoomtrein reis je naar pittoreske Zeeuwse dorpjes. Onderweg stopt de trein op een aantal stations, in Kwadendamme en Hoedekenskerke, waar je uit kun stappen om de omgeving te bekijken, een andere attractie te bezoeken of een wandeling te maken. Naast station Kwadendamme vind je Berkenhof Tropical Zoo, vol tropische vogels en reptielen en bij station Hoedekenskerke vind je een minitrein voor kinderen, modelspoorbanen, botenvijver, ouderwets snoepwinkeltje, klederdrachten en nog veel meer. Hier blijft de trein een tijdje wachten voor de terugreis begint.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
De stoomtrein rijdt in de zomervakantie dagelijks, behalve op vrijdag en zaterdag. In het voor- en naseizoen geldt een beperkte dienstregeling, waarbij voornamelijk op zondagen, feestdagen en diverse vakantiedagen wordt gereden. Kijk op de website voor de volledige dienstregeling. Tevens is er op 27 en 28 december een Kerstexpress. Het kaartjesloket is tijdens openingsdagen geopend van 10:00 uur tot 14:00 uur en op blauwe en paarse dagen in het dienstregelingsschema tot 15:00 uur.

Volwassenen: € 6,00
Kinderen: € 3,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
De genoemde prijs is een vanafprijs en geldt voor een dagkaart in de derde klas van Kwadendamme - Hoedekenskerke (of omgekeerd). Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis mee. Het kindertarief geldt voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Tijdens speciale evenementen gelden afwijkende prijzen, kijk voor een overzicht van alle prijzen op de website. Voor groepen vanaf twintig en veertig personen gelden speciale prijzen. Fietsen en kinderwagens mogen gratis mee in de bagagewagon. Let op: de motorwagen heeft enkel een derde klas!

Adres
Map Pin
Albert Plesmanweg 23
Goes

Foto's

In de buurt