Icon-back-white Menu
Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne

Bekijk alle informatie

Plopsaland De Panne is voor kleine en grote mensen. Het park is gebouwd rond de bekende figuren uit de Studio 100 tv-programma's: kabouter Plop, Samson en Gert, Piet Piraat en Wizzy en Woppy. Voor de groten zijn er spannende rollercoasters voor de kleintjes lieve draaimolens en waterspelen. Het park heeft veel gezellige shows waarbij je volop kunt dansen met de vrolijke tv-figuurtjes. Ga natuurlijk ook even met je favoriete personage op de foto! Naast dit park ligt Plopsaqua, een subtropische zwemparadijs in het thema van Plop. Duik onder in het Stormbad of probeer één van de duizelingwekkende glijbanen. Het zwembad heeft ook een buitenbad met ligweide.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 18:00 uur
Let op: de openingstijden verschillen per maand en per dag. Kijk voor een compleet en actueel overzicht op de website van Plopsaland De Panne. Plopsaqua heeft eigen openingstijden.

Volwassenen: € 36,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Ben je tussen de 85 centimeter en 1 meter groot, dan kost een ticket € 10,99. Ook ouderen van zeventig jaar en ouder betalen deze prijs. Kijk voor alle prijzen op de website.

Adres
Map Pin
De Pannelaan 68
De-Panne

Foto's

In de buurt