Icon-back-white Menu
Tesselair - Rondv...

Tesselair - Rondvlucht boven Texel

Bekijk alle informatie

Benieuwd hoe een zeehond er vanuit de lucht uitziet? Het bedrijf, onderdeel van Paracentrum Texel, biedt vluchten aan boven het grootste waddeneiland van Nederland. De rondvluchten duren vijftien minuten tot maximaal een uur. De piloot vertelt wetenswaardigheden over de natuurgebieden en dorpen die onder de passagier te zien zijn. In overleg met de piloot is het zelfs mogelijk even boven de vakantieaccommodatie te vliegen. Tijdens de rondvlucht zijn plekken te herkennen waar de vakantieganger eerder op het eiland is geweest, maar er zullen vast ook nieuwe plekken te zien zijn die het waard zijn nog te bezoeken en ontdekken.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Vliegen kan op afspraak. Let op: de vluchten van 15 en 30 minuten kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Deze worden iedere dag vanaf 10:00 uur ingepland.

Volwassenen: € 49,50
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Prijs geldt per persoon voor een rondvlucht van vijftien minuten. Kinderprijs is voor kinderen tot en met acht jaar. Let op: de vluchten van 15 en 30 minuten kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Deze worden iedere dag vanaf 10:00 uur ingepland.

Adres
Map Pin
Postweg 128
De Cocksdorp

In de buurt