Icon-back-white Menu
Kameleon Terherne

Kameleon Terherne

Bekijk alle informatie

Kameleon Terherne biedt rondvaarten, heeft een avontureneiland en toont het dorp Lenten. Het dorp van Hielke en Sietse is nagebouwd, zodat je zelf hun verhalen kunt beleven. Aan touwen slingeren, polsstokspringen, moeraslopen, pompeblêdenlopen: bij de Kameleon Terherne is het altijd een avontuur. Van april tot en met oktober is Kameleon Terherne geopend in de weekend, vakanties en op zon- en feestdagen. Beleef de mooiste gebeurtenissen, net als de tweeling van de dorpssmid dat deden uit de bekende boeken van de Kameleon. Ga voor een compleet dagje uit met een combiticket voor het avontureneiland, een rondvaart en een bezoek aan het dorp Lenten. Laat je rondleiden door een inwoner of door een figuur uit de Kameleon! Bekijk de website voor alle mogelijkheden en tarieven.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Genoemde tijden gelden van april tot en met oktober. In de wintermaanden geopend vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur. Openingsdagen en -tijden wisselen. Bekijk het jaaroverzicht op de website voor alle data. Groepen vanaf vijftien personen zijn ook op afspraak buiten de reguliere openingstijden welkom.

Volwassenen: € 14,80
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Genoemde prijs geldt voor een dagkaart avontureneiland. De kinderprijs geldt van drie tot vijf jaar. Bekijk alle prijzen, combinaties en mogelijkheden op de website van Kameleon Terherne. Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op zaterdag- en zondagochtend vanaf 10:00 uur, vanaf acht personen.

Adres
Map Pin
Koailân 2
Terherne

Foto's

In de buurt