Icon-back-white Menu
Attractiepark Tov...

Attractiepark Toverland: beleef een magische dag

Bekijk alle informatie

Maak een razendsnelle rit in één van de spectaculaire achtbanen van Attractiepark Toverland, hét attractiepark voor ieder weertype. Buiten en binnen wachten betoverende avonturen op je.

Avalon en Port Laguna

De twee nieuwste en spectaculaire themagebieden van Toverland: het mysterieuze Avalon en het nautische Port Laguna. Deze gebieden maken het park 1,5 keer zo groot en zitten vol nieuwe, magische attracties, zoals waterattractie Merlin's Quest en achtbaan Fenix.

Avontuurlijke attracties

Een bobbaan, wildwaterbanen en snelle achtbanen: Toverland biedt genoeg avontuur voor echte durfals. Ga met de hele familie op een spetterend wildwateravontuur op de Djengu River of maak een magische rit in achtbaan Dwervelwind. In de Booster Bike raas je met 75 kilometer per uur over de kronkelende baan. Ontdek in het Toverhuis of je magische krachten hebt en sla Troy niet over: de langste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Met ruim negentig kilometer per uur raas je over een track langer dan één kilometer. Kleintjes gaan los op klimtoestellen, draaien rond in de theekopjes en zwieren door de lucht in de zweefmolen.

Bekijk een voorproefje:

Voor jong en oud

Ook opa en oma vermaken zich goed in Attractiepark Toverland. Geniet van een mooie wandeling door het park langs de watervallen. Ook zijn er twee indoorhallen vol sfeervolle restaurants waar je geniet van een kopje koffie met iets lekkers terwijl de kinderen zich uitleven.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: Vanaf 10:00 uur.
Het park is iedere dag vanaf 10:00 uur geopend. De sluitingstijd varieert. Bekijk op de website de actuele openingstijden van Toverland.

Volwassenen: € 33,00
Kinderen: € 23,50
65+: € 28,50
Peuters: Onbekend
Kinderen onder de 90 centimeter en rolstoelgebruikers mogen gratis naar binnen. De kinderprijs geldt voor kinderen tot maximaal 120 centimeter lang (met schoenen aan). De seniorenprijs geldt vanaf 55 jaar. Online tickets zijn goedkoper.

Adres
Map Pin
Toverlaan 2
Sevenum

Foto's

In de buurt