Icon-back-white Menu
Attractiepark Tov...

Attractiepark Toverland: beleef een magische dag

Bekijk alle informatie

Maak een razendsnelle rit in één van de stoere achtbanen van attractiepark Toverland, hét attractiepark voor ieder weertype. Buiten en binnen wacht het avontuur op je. Beleef de boomstammen-wildwaterbaan Backstroke, race mee in de Booster Bike of stap in de snelste en langste houten achtbaan van de Benelux: Troy!

Nieuwe gebieden en attracties

Sinds juli 2018 heeft Toverland twee nieuwe, spectaculaire themagebieden: het mysterieuze Avalon en het nautische Port Laguna. Deze gebieden maken het park 1,5 keer zo groot en zitten vol nieuwe, magische attracties, zoals een waterattractie en wing coaster Fenix. De Dwervelwind is tijdelijk gesloten. Bekijk de actuele open attracties op de website. Op nog geen twintig minuten rijden van Eindhoven ligt Attractiepark Toverland. In Toverland beleef je een magische dag met het hele gezin - er zijn meer dan dertig attracties binnen en buiten en shows voor alle leeftijden. De kleintjes gaan los op klimtoestellen, draaien rond in de theekopjes en zwieren door de lucht in de zweefmolen. Ontdek in het Toverhuis of je magische krachten hebt.

Op avontuur in Attractiepark Toverland

Een bobbaan, wildwaterbanen en snelle achtbanen: Toverland biedt genoeg avontuur voor echte durfals. Ga met de hele familie op een spetterend wildwateravontuur op de Djengu River of maak een magische rit in achtbaan Dwervelwind. In de Booster Bike raas je met 75 kilometer per uur over de kronkelende baan. Gaat dat niet snel genoeg? Waag een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Met ruim negentig kilometer per uur raas je over een track langer dan één kilometer.

Bekijk een voorproefje:

Voor jong en oud

Ook opa en oma vermaken zich goed in Attractiepark Toverland. Geniet van een mooie wandeling door het park langs de watervallen. Ook zijn er twee indoorhallen vol sfeervolle restaurants waar je geniet van een kopje koffie met iets lekkers terwijl de kinderen zich uitleven in verschillende attracties.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: Vanaf 10:00 uur.
Het park is iedere dag vanaf 10:00 uur geopend. De sluitingstijd varieert. Bekijk op de website de actuele openingstijden van Toverland.

Volwassenen: € 32,00
Kinderen: € 22,50
65+: € 27,50
Peuters: Onbekend
Kinderen onder de 90 centimeter en rolstoelgebruikers mogen gratis naar binnen. De kinderprijs geldt voor kinderen tot maximaal 120 centimeter lang (met schoenen aan). De seniorenprijs geldt vanaf 55 jaar. Online tickets zijn goedkoper.

Adres
Map Pin
Toverlaan 2
Sevenum

Foto's

In de buurt