Icon-back-white Menu
Het leven van Kei...

Het leven van Keizer Wilhelm II in Huis Doorn

Bekijk alle informatie

Nadat miljoenen soldaten waren afgeslacht in de Eerste Wereldoorlog vluchtte de Duitse keizer Wilhelm II met zijn hele hebben en houden naar Nederland. Hij vond hier een huis dat groot genoeg was voor zijn ego: Huis Doorn. Zijn keizerlijke interieur is nu nog steeds te zien. In het tentoonstellingspaviljoen herleef je de rol van Nederland in die tijd. Want ondanks onze neutrale positie is de Eerste Wereldoorlog niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 13:00 uur tot 17:00 uur
Op zaterdag en zondag is het museum geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Het Huis is alleen te bezichtigen door middel van een rondleiding van een uur; iedere twintig minuten start er een rondleiding. Elke eerste en derde zondag van de maand zijn er geen rondleidingen en kun je vrij rondwandelen door het Huis.

Volwassenen: € 12,00
Kinderen: € 6,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Kinderen tot en met zes jaar en bezoekers met een museumkaart hebben gratis toegang. De kindprijs geldt voor kinderen van zeven tot en met achttien jaar. De prijzen zijn inclusief rondleiding en exclusief het tentoonstellingspaviljoen. Bezoekers met een CJP-pas betalen € 8,- entree.

Adres
Map Pin
Langbroekerweg 10
Doorn

Foto's

In de buurt