Icon-back-white Menu
Binnen- én buiten...

Binnen- én buitenspeelplezier bij speeltuin MegaPret

Bekijk alle informatie

MegaPret is een grote binnen- en buitenspeeltuin in Gelderland. Kinderen van alle leeftijden rennen van binnen naar buiten om zich uit te leven op de vele speeltoestellen. Binnen vermaken kinderen tot twaalf jaar zich in het klim- en klauterspeeltoestel met maar liefst vier verdiepingen! Ren achter elkaar aan over balken en door nauwe gangetjes en eindig met een plof in de ballenbak of roetsj van de grote glijbaan. Ga de strijd aan met vriendjes bij de ballenkanonnen of dans de sterren van de hemel in de kinderdisco. Er is binnen zelfs een rodelbaan van dertig meter lang en wel zeven meter hoog!

Lekker buiten spelen

Buiten wachten heel wat leuke avonturen op kinderen, zodat ze zich helemaal moe kunnen spelen. Een greep uit de outdooractiviteiten:
  • Vertoon je rijkunsten in het verkeerspark met stoplichten, een benzinestation en zelfs een wasstraat.
  • Bekijk het park van bovenaf vanaf de monorail! Neem plaats in een eend en trap jezelf zo snel mogelijk naar de overkant.
  • Zin in een beetje competitie? Ouders slaan samen met hun kids heel wat balletjes weg op de Adventure midgetgolfbaan, die nét iets groter is dan een gewone minigolfbaan en echte boerenwerktuigen als hindernissen heeft.
  • Als de buitentemperatuur de 23 graden bereikt gaat ook het waterpark Waterpret open voor een dagje vol spetterpret. Spring en ren onder de fonteinen door en spuit elkaar nat. Fijn om te weten voor ouders: vanwege de stroeve vloer glijden kinderen niet uit

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:30 uur tot 17:30 uur
Reserveren is gewenst. Buiten de schoolvakanties van regio Midden en bepaalde feestdagen op maandag gesloten. Ook gesloten op carnavalsmaandag.

Volwassenen: € 3,25
Kinderen: € 6,50
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Er zijn ook arrangementen mogelijk: entree inclusief ranja of koffie, patat, snacks en een ijsje. Dit arrangement kost € 9,75 voor kinderen en € 6,50 voor volwassenen. Kijk voor alle prijzen en arrangementen op de website van MegaPret

Adres
Map Pin
De Stegge 23
Lievelde

Foto's

In de buurt