Icon-back-white Menu
Zeilen en loungen...

Zeilen en loungen op de beeldschone Bounty

Bekijk alle informatie

Beeldschoon om te zien en een toplocatie voor een heerlijke dag op het water. Beleef een unieke dag op het voormalige viskotterschip Bounty! Zeil zelf of relax aan boord op de loungekussens. Het schip is een mooie locatie voor een bruiloft, een zakelijke meeting of een gezellig familiefeest. Stap aan boord van deze zeldzame parel voor een authentieke zeilbelevenis!

Zeil-en-Partyship-Bounty Wanneer je met Zeilschip Bounty in zee gaat, beleef je het ultieme VOC-gevoel. Met de sfeer van toen en het comfort van vandaag. Er zijn veel verschillende arrangementen op het water mogelijk. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Bataviawerf, leer alles over de VOC en Michiel de Ruyter en hijs daarna zelf de zeilen op de Bounty. Of geniet in luxe van een familiefeest of bedrijfsfeest op Zeilschip Bounty. Met eten, muziek en een unieke sfeer op het water. Maak een vaartocht extra speciaal met een Sunset Cruise bij zonsondergang. Twee keer per maand is er een vaarbelevenis met flinke korting. Bekijk de actuele evenementen.

Volg een workshop aan boord

Neem ook een kijkje bij de leuke workshops, zoals sushi maken, smartlappen zingen of een spannend moordspel spelen! In samenwerking met de Bataviawerf zijn er arrangementen mogelijk voor groepen tot 150 personen.

Stap in het huwelijksbootje

Wat is er romantischer dan trouwen op het water bij zonsondergang? Trouw aan boord van de Bounty en vier jullie huwelijk op het water. Zeilschip Bounty is een gewild trouwschip voor een romantische dag! Over de catering hoef je je niet druk te maken, op aanvraag kan het eten en drinken geheel verzorgd worden. Zeilschip Bounty heeft als thuishaven de Bataviahaven in Lelystad, maar kan ook vertrekken van havens in Amsterdam, Almere, Muiderzand, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 23:00 uur
Tijden en dagen van vaarten en feestjes zijn in overleg.

Volwassenen: € 30,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de prijs per persoon voor het exclusief huren van het schip met een groep van ongeveer vijftig personen voor zes uur. Bekijk alle mogelijkheden en tarieven op de website van Zeilschip Bounty.

Adres
Map Pin
Claerbeek 41 (Bataviahaven)
Lelystad

Foto's

In de buurt