Icon-back-white Menu
Spannende rondvaa...

Spannende rondvaart voor kinderen door de Amsterdamse grachten

Bekijk alle informatie

Ahoy maatje! Ik ben Sjonnie, een stoere Amsterdamse muis. Ik wil mijn vriend Harold helpen zijn angst voor water te overwinnen en een schip op het droge te vinden. Daarvoor zoek ik Zoetwaterpiraten! Ga jij met ons mee op avontuur? Terwijl de ouders luisteren naar een eigen verhaal, nemen de vrienden Sjonnie en Harold kinderen mee op avontuur in een eigen audiotour! Pak de Zoetwaterpiratenkijker en spot alle dieren in de stad, herken de watergeluiden en ontwerp een schip-huis of een familiewapen voor Harold. Word een echte Zoetwaterpiraat!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
In het zomerseizoen (maart tot en met oktober) vertrekt er elk half uur een boot van 10:00 uur tot 18:00 uur. In het winterseizoen (november tot en met februari) vertrekt er elk uur een boot tussen 10:00 uur en 18:00 uur.

Volwassenen: € 18,00
Kinderen: € 7,50
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
  • Genoemde prijzen zijn online prijzen. Kaartjes aan de kassa zijn doorgaans € 1,00 of € 2,00 duurder. Kinderen tot en met vier jaar mogen gratis mee.
  • Prijs geldt voor een online boeking voor een City Canal Cruise van 75 minuten door de Amsterdamse grachten, inclusief koptelefoon. Een Evening Cruise kost € 21,50.
  • Een familyticket (twee volwassenen, twee kinderen en een citymap) kost online €42,50.
  • Bekijk alle prijzen en arrangementen van Blue Boat Company.

Adres
Map Pin
Stadhouderskade 30
Amsterdam

Foto's

In de buurt