Icon-back-white Menu
Beleef een filmav...

Beleef een filmavontuur in Movie Park Germany

Bekijk alle informatie

Ontmoet je favoriete filmhelden in Movie Park Germany! Dit gave park heeft meer dan veertig attracties en shows, allemaal gebaseerd op het thema film. Ga op expeditie naar The Lost Temple, een spannende 4D-attractie, en vlieg door de lucht in Jimmy Neutron's Atomic Flyer. Van extreme attracties, waar de adrenaline van door je lijf giert, tot het gezellige Nickland met de helden van Nickelodeon: voor alle leeftijden een dag vol avontuur.

Attracties en shows

Op zoek naar een echte adrenalinekick? Verlies alle vaste grond onder je voeten en stort met een snelheid van 90 kilometer per uur naar beneden in de High Fall. Of schiet in sneltreinvaart door de bochten van de MP Express; een achtbaan met rails boven je hoofd! Spring in de indoor-achtbaan ‘Van Helsing’s Factory’ voor een bloedstollende vampierjacht door het donker. En bezoek Crazy Cops -The Action Stunt Show, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies! Bekijk alle attracties in Movie Park Germany.

Voor het hele gezin

In het Nickland wachten de helden van Nickelodeon. Ontmoet Spongebob, Dora en de Teenage Mutant Ninja Turtles en beleef hun avonturen in de verschillende attracties, zoals Dora's Big River Adventure en de SpongeBob Splash Bash. Draai samen eindeloos rondjes in de verschillende draaimolens of ga de hoogte in met het reuzenrad.

Nieuw in 2019

In het nieuwe themagebied Adventure Bay kunnen de fans van de serie Paw Patrol hun helden in het echt ontmoeten! In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in de nieuwe attracties met coole reddingsvoertuigen, veel interactieve elementen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greets met Chase, Marshall, Skye en Rubble. Vanaf het voorjaar 2019 geldt dus voor alle kids: geen inzet te groot, geen pootje te klein!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 18:00 uur
De openingstijden verschillen per dag. Kijk op de website van Movie Park Germany voor de actuele openingstijden.

Volwassenen: € 40,50
Kinderen: € 31,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen en gelden voor tickets die aan de kassa worden gekocht. Online geldt een gereduceerd tarief. Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis entree. De kinderprijs is voor kinderen van vier tot en met elf jaar.

Adres
Map Pin
Warner Allee 1

Foto's

In de buurt