Icon-back-white Menu
Duizelingwekkende...

Duizelingwekkende dag in Attractiepark Phantasialand

Bekijk alle informatie

Naar Phantasialand? Plan dan meteen een tweede dag in, want je komt tijd tekort in dit waanzinnige attractiepark. Het park in Brühl, vlakbij Keulen, is één van de grootste attractieparken van Duitsland en heeft zes themagebieden vol gave attracties. Verken alle zes werelden en laat je verleiden tot een ritje in de Black Mamba - een intense achtbaan in het themagebied Deep in Africa. Of riskeer een nat pak in de wildwaterbaan Chiapas. Beslist geen rustig baantje, maar de steilste afvaart ter wereld! En ken je Taron al, de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld?

Phantasialand Wintertraum

Vanaf 23 november verandert Phantasialand tijdens Wintertraum in een magische winterwereld vol betoverende shows, winterse lekkernijen en met elke dag vuurwerk!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 11:00 uur tot 20:00 uur
Op 31 december 2018 geopend tot 18:00 uur. Phantasialand Wintertraum is gesloten op 24 december 2018 en op 7, 8, 14 en 15 januari 2019.

Volwassenen: € 44,50
Kinderen: € 32,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Kinderen tot drie jaar hebben gratis toegang. De kinderprijs geldt van vier tot en met elf jaar oud. Het volwassentarief geldt van 12 tot en met 59 jaar. Senioren vanaf zestig jaar krijgen korting. Online profiteer je van vroegboekkorting.

Adres
Map Pin
Berggeiststrasse 31-41

Foto's

In de buurt