Icon-back-white Menu
Duizelingwekkende...

Duizelingwekkende dag in Attractiepark Phantasialand

Bekijk alle informatie

Naar Phantasialand? Plan dan meteen een tweede dag in, want je komt tijd tekort in dit waanzinnige attractiepark. Het park in Brühl, vlakbij Keulen, is één van de grootste attractieparken van Duitsland en heeft zes themagebieden vol gave attracties. Verken alle zes werelden en laat je verleiden tot een ritje in de Black Mamba - een intense achtbaan in het themagebied Deep in Africa. Of riskeer een nat pak in de wildwaterbaan Chiapas. Beslist geen rustig baantje, maar de steilste afvaart ter wereld!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 09:00 uur tot 18:00 uur
Let op: de attracties gaan pas om 10:00 uur open. In de zomer, van 1 juli tot en met 27 augustus 2017, is het park geopend tot 20:00 uur. Tijdens de wintermaanden is het park niet iedere dag geopend.

Volwassenen: € 46,50
Kinderen: € 35,00
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Kinderen tot vier jaar hebben gratis toegang. De kinderprijs geldt voor kinderen van vier tot en met elf jaar oud. Prijs voor senioren 60+ is €35,-. Voor het winterseizoen gelden andere prijzen. Jarigen, blinden en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang. Om in aanmerking te komen voor gratis toegang op de verjaardag moet men nog wel een formulier invullen en meenemen. Mindervaliden, invaliden en blinden moeten met een medisch bewijs de handicap aantonen om in aanmerking te komen voor de korting.

Adres
Map Pin
Berggeiststrasse 31-41

Foto's

In de buurt