Icon-back-white Menu
Preston Palace In...

Preston Palace Indoor-kermis

Bekijk alle informatie

Een attractiepark is het, de Indoor-kermis van Preston Palace. Het overdekte oude dorpsplein ziet er gezellig uit. Er zijn allerlei spectaculaire attracties, zoals de Energy Storm (centrifuge) en de Jumping Star (vrije val). Durf jij het aan om ondersteboven of achterstevoren rond te tollen over de baan? Stap dan in één van de attracties van de Indoor-kermis. Ook een ouderwetse botsautobaan of octupus horen bij de uitdagingen. Een arrangement met het zwembad Preston Palace of Preston Palace Hotel en uitgaanscentrum is ook mogelijk.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 19:00 uur tot 23:00 uur
Genoemde openingstijden gelden voor de indoor-kermis. Het zwemparadijs is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur. Op woensdag, zaterdag en zondag is de Indoor-kermis ook van 14:00 uur tot 18:00 uur geopend. Op feestdagen gelden aangepaste openingstijden. Check hiervoor de website. Kinderen tot veertien jaar mogen uitsluitend naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Volwassenen: € 7,95
Kinderen: € 7,95
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Bovenstaande prijzen gelden enkel voor de indoor-kermis. Peuters tot drie jaar betalen geen entree. Raadpleeg de website voor de prijzen van andere faciliteiten en diverse arrangementen.

Adres
Map Pin
Laan van Iserlohn 1
Almelo

Foto's

In de buurt