Icon-back-white Menu
Kinderfeestjes in...

Kinderfeestjes in Almelo - Preston Palace

Bekijk alle informatie

Het all-in-one uitgaanscentrum Preston Palace is niet alleen voor volwassenen leuk, maar ook voor kinderen. Zij kunnen er een kinderfeestje vieren. Er zijn verschillende feestjes:

  • Spelotheek - kinderen kunnen spelen met allerlei toestellen. Er is een springkussen, een glijbaan, klim en klauter toestellen en nog veel meer. Inclusief patatjes, poffertjes, een snack en limonade.
  • Mc Donald's zwemfeestje - twee uur lang spetteren en zwemmen in het spannende subtropische zwemparadijs en daarna naar de Mc Donald’s voor een lekker hamburger menu.
  • Midgetgolf & Filmfeestje - genieten van een leuke kinderfilm in de bioscoop, gevolgd door een uur midgetgolfen. Uiteraard inclusief patatjes, poffertjes, een snack en limonade.
  • Mc Donald's kermisfeestje - eerst twee uur naar de spannende indoor-kermis met geweldige attracties, heerlijk ijs, frisdrank en een lekkernij. Daarna naar de McDonalds om de hoek voor een lekker Hamburger Menu.
  • Cupcake feestje - Doe je schort maar om want we gaan lekkere cupcakes versieren. Daarna nog spelen in de spelotheek of midgetgolfen. Uiteraard inclusief patatjes, poffertjes, een snack en limonade.
  • Bowlingfeestje - Eerst ga je anderhalf uur bowlen op een super spannende bowlingbaan. Daarna mogen kinderen tot en met 7 jaar in de spelotheek spelen of midgetgolfen. Kinderen vanaf 8 jaar gaan midgetgolfen. Je krijgt poffertjes, patat, een kleine snack, limonade en een verrassing bij vertrek.
Iedereen krijgt bij het naar huis gaan nog een leuk aandenken.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Tijden verschillen per feestje en dag.

Volwassenen: € 9,50
Kinderen: € 9,50
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de vanaf-prijs voor een kinderfeestje. Alle kinderfeestjes in Preston Palace zijn all-in

Adres
Map Pin
Laan van Iserlohn 1
Almelo

Foto's

In de buurt