Icon-back-white Menu
Aquabest Recreati...

Aquabest Recreatiepark

Bekijk alle informatie

Bij Aquabest Recreatiepark beleeft de bezoeker een heerlijke lange dag plezier op en rond het water. Het park ligt aan de gelijknamige recreatieplas in Best. Het Cablepark is voor de sportieve watersporter. Waterskiën of wakeboarden, met of zonder ervaring, het maakt niet uit. Je kunt de lussen aan de ronddraaiende kabel telkens weer grijpen om verder te veel scheren over het water. Het strandpark is een lekkere plek om languit op een handdoekje te genieten van de zon. Tussendoor even wat eten of drinken kan in strandpaviljoen Aquaview. Adventure & Thrill verzorgt voor groepen vrienden, familie of collega's spannende en sportieve dagprogramma's. Of probeer binnen een uur te ontsnappen uit één van de Escape Rooms. Op dit recreatiepark hoe je je in ieder geval geen moment te vervelen.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 20:00 uur
De genoemde tijden zijn van het strandpark. Dit park is geopend van 1 april tot en met 30 september. De verschillende faciliteiten op het recreatiepark hebben eigen openingstijden. Kijk op de website voor een overzicht van alle actuele tijden.

Volwassenen: € 5,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
De genoemde prijzen zijn van het waterpark. De verschillende faciliteiten hebben eigen toegangsprijzen. Kijk op de website voor een actueel overzicht.

Adres
Map Pin
Ekkersweijer 6
Best

In de buurt