Icon-back-white Menu
Attractiepark Sla...

Attractiepark Slagharen

Bekijk alle informatie

Trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls en val meters naar beneden in de Free Fall: het kan allemaal in attractiepark Slagharen. Geniet ook van een bezoekje aan Aqua Mexicana, een van de grootste waterparken van Nederland. Probeer de tien glijbanen en een bubbelbad waar zeventig personen in kunnen. Bijzonder: de spectaculaire Gold Rush is de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 kilometer per uur vliegt.

Cowboys en indianen

In attractiepark Slagharen stap je in een wereld van cowboys en indianen. In de paardenshow Dream Horses dagen cowboys en indianenmeisjes elkaar uit terwijl ze balanceren op de rug van ronddravende paarden. Laat je meenemen naar de avontuurlijke prairie!

Vakantiepark

Kun je geen genoeg krijgen van dit gezellige familiepark? Geen probleem, Vakantiepark Slagharen ligt er pal naast. Zo kun je onbeperkt in- en uitlopen. Bekijk alle attracties en mogelijkheden op de website van attractiepark Slagharen.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
In de winter alleen in het weekend geopend. In de kerstvakantie vaker. De openingstijden kunnen afwijken per dag, bekijk daarom de actuele informatie op de website van attractiepark Slagharen. Waterpark Aqua Mexicana heeft afwijkende openingstijden.

Volwassenen: € 29,00
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
De toegangsprijzen zijn dynamisch en kunnen iedere dag anders zijn, kijk op de website voor actuele informatie. Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis toegang.

Adres
Map Pin
Zwarte Dijk 37
Slagharen
E-mail

Foto's

In de buurt