Icon-back-white Menu
Amusementspark Ti...

Amusementspark Tivoli: veilig en vrolijk spelen

Bekijk alle informatie

Stap in de achtbaan, minibotsauto's of het minireuzenrad of probeer de skelters en trampolines uit. Park Tivoli is een amusementspark met meer dan dertig leuke attracties en speeltoestellen voor kinderen van twee tot en met tien jaar! Er is ook een binnenspeeltuin, een griezelbos en een waterdorpje. Een dag vol plezier beleef je bij Tivoli!

Winter Tivoli

Vanaf 4 november 2017 tot en met 11 maart 2018 is het Winter Tivoli. Kom schaatsen op de ijsbaan en spelen in de binnenspeeltuin! Ook is er animatie en natuurlijk lekker winters eten. In deze periode hebben volwassenen gratis toegang. Alleen de attracties Skypie en de Race Pop-Ups zijn geopend tijdens deze periode.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 12:00 uur tot 17:00 uur
Genoemde tijden gelden voor de vrijdag. Op zaterdag en zondag open van 11:00 uur tot 17:00 uur. In schoolvakanties is het park doordeweeks extra geopend. Bekijk een overzicht van de actuele openingstijden van Tivoli op de website.

Volwassenen: Gratis
Kinderen: € 7,00
65+: Gratis
Peuters: Onbekend
Genoemde prijzen gelden voor het winterseizoen tot en met 11 maart 2018. Kinderen tot en met één jaar en bezoekers vanaf dertien jaar hebben gratis toegang.

Adres
Map Pin
Oude Kleefsebaan 116
Berg en Dal

Foto's

In de buurt