Icon-back-white Menu
Lasergame Rotterdam

Lasergame Rotterdam

Bekijk alle informatie

Kom lasergamen bij Lasergame Rotterdam en wordt onder vuur genomen in een waanzinnige, mysterieuze omgeving! Je bevindt je in een ruim van een schip en waant je in een echte onderzeeër. Dit zie en ervaar je overal. Dus daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire laserbattle en beleef de meest unieke lasersensatie ooit! Zowel voor jong als oud is er genoeg te beleven. Lasergamen Rotterdam

Locatie

Je daalt af in het ruim van een schip en waant je in een onderzeeër. De verbeelding spreekt voor zich. In de machinekamer maken de gamers zich opgewonden klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwaterbeleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. En in de arena van 300 vierkante meter ga je helemaal los!

Arrangementen

Lasergame Rotterdam combineren met iets anders leuks? Met de arrangementen van Lasergame Rotterdam leer je je collega’s, vrienden of familie op een andere, leuke en actieve manier kennen. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan je helemaal uit te leven in een laserbattle en de strijd aan te gaan met je schoonmoeder, baas, collega of vriend(in)? Om daarna weer vrede te sluiten tijdens een borrel of etentje op bijvoorbeeld de Pannenkoekenboot, Berenboot of in Piratenrestaurant de Zwarte Zwaan. Is de strijd nog niet gestreden, zet 'm dan voort tijdens een rondje midgetgolf, bezoek de Euromast of race de Maas over in een RIB-boot.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 13:00 uur tot 22:00 uur
Maandag en dinsdag alleen open op aanvraag vanaf twintig personen. De openingstijden verschillen per dag. Tijdens vakanties is Lasergame Rotterdam van maandag tot en met vrijdag open vanaf 13:00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur. Bekijk een overzicht van alle speciale dagen en tijden op de website.

Volwassenen: € 9,75
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is de prijs per persoon voor een eerste sessie lasergamen. Een tweede potje kost € 7,75 per persoon. Lasergamen is geschikt vanaf zes jaar. Zie de website voor alle prijzen en mogelijkheden.

Adres
Map Pin
Parkhaven 9
Rotterdam

Foto's

In de buurt