Icon-back-white Menu
Splashtours - Var...

Splashtours - Varen door Rotterdam

Bekijk alle informatie

Splashtours biedt een 'anders-dan-anders' stadstour door Rotterdam. Een tour in deze unieke amfibiebus is een onvergetelijke ervaring! In zestig minuten rijd je eerst langs de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de 'splash'... de bus duikt ineens de Maas in! Gaat dat goed? Ja hoor, want de bus is tegelijkertijd een boot, die verder over het water langs de hotspots van de stad vaart! De zorgvuldig uitgestippelde route van Splashtours voert langs het beste en mooiste van Rotterdam. Onderweg ontdek je allerlei leuke weetjes over de stad, zoals de typisch Rotterdamse bijnamen voor bekende gebouwen. Bekijk de Splashtours route. Leuk: DagjeWeg.NL ging mee in de gele amfibiebus en schreef een recensie over Splashtours.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden verschillen. Bekijk hier een overzicht van de vertrektijden en dagen.

Volwassenen: € 27,50
Kinderen: € 19,00
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Prijs voor kinderen geldt tot en met twaalf jaar. Kaarten kunnen ook worden gekocht via de website van Splashtours, restaurant De Zwarte Zwaan en bij de ROTTERDAM.INFO store.

Splashtours start en eindigt op de Parkhaven tegen over de Euromast. De bus kan ook exclusief gehuurd worden, hier zijn speciale tarieven voor. Neem contact op voor een offerte op maat.

Adres
Map Pin
Parkhaven 9, tegenover de Euromast
Rotterdam

Foto's

In de buurt