Icon-back-white Menu
Verken Hollands V...

Verken Hollands Venetië met een prachtige rondvaart

Bekijk alle informatie

Verken de waterwegen van één van Nederlands' mooiste dorpjes: Giethoorn. Geniet ontspannen van het knusse Giethoorn vanaf een rondvaartboot. Restaurant de Rietstulp vaart met een boot door het dorp, over het meer en door natuurgebied de Wieden. Vaar een uurtje mee of stap op voor een natuurtocht van twee uren. Bekijk alle rondvaarten door Giethoorn.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Arrangementen mogelijk op afspraak. De Rietstulp is voor groepen op reservering het hele jaar geopend. Informeer naar de mogelijkheden.

Volwassenen: € 7,50
Kinderen: € 4,00
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
Genoemde prijs is per persoon voor een dorpstocht van een uur met minder dan twintig personen. De kinderprijs geldt voor kinderen van drie tot en met elf jaar. Een rondvaart is individueel te boeken voor een uur of twee uur. De prijs voor een twee uur durende tocht vanaf twintig personen is € 12,50 voor volwassenen en voor kinderen van drie tot en met elf jaar € 7,-. Voor groepen of privéboten is de prijs op aanvraag. Arrangementen zijn ook mogelijk met een kleinere groep; kijk voor alle prijzen op de website.

Adres
Map Pin
Ds. T.O. Hylkemaweg 15
Giethoorn

Foto's

In de buurt