Icon-back-white Menu
Ontdek de haven M...

Ontdek de haven Maasvlakte 2 bij FutureLand

Bekijk alle informatie

Beleef de toekomst in Futureland! Midden in het modernste havengebied ter wereld, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat FutureLand, het informatiecentrum over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. Er is hier voor jong en oud, landrotten en waterratten, gezinnen en groepen van alles te beleven! Verken het land met de bus, stap op een boot of werp een blik in de toekomst in het informatiecentrum zelf.

Vaar rond met de FutureLand Ferry

Op Maasvlakte 2 is van alles te ontdekken, vanaf het water en vanaf het land! Stap aan boord van de Futureland Ferry en vaar door de nieuwe havens van Maasvlakte 2. Zie hoe enorme schepen hier aanmeren om duizenden containers te laden en te lossen. Hier wordt altijd hard gewerkt! Aan boord is een ervaren voorlichter die je alles vertelt wat je wilt weten. De FutureLand Ferry kun je ook afhuren voor je eigen gezelschap, eventueel met catering.

Rondrit met de Futureland Express

Sta je liever met beide benen op het droge? Klim dan snel in de luxe touringcar en maak een rondrit over het land. Soms zoef je over een weg die wel dertig meter boven de oorspronkelijke zeebodem ligt. Weet jij hoe al dat zand is opgespoten? Dat vertelt de voorlichter je onderweg!

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Op zondag gaat FutureLand om 11:00 uur open en start er om 13:15 uur een gratis presentatie. Vanaf mei tot en met september is FutureLand ook op zaterdag geopend vanaf 11:00 uur. In de overige maanden niet open op zaterdag.

Volwassenen: Gratis
Kinderen: Onbekend
65+: Onbekend
Peuters: Onbekend
FutureLand is gratis toegankelijk. Voor de rondritten en rondvaarten moet wel worden betaald.

Adres
Map Pin
Europaweg 902
Maasvlakte

Foto's

In de buurt