Icon-back-white Menu
Walibi België

Walibi België

Bekijk alle informatie

Beleef met vrienden en familie de mooiste avonturen in Walibi België. Stap in één van de vele spannende achtbanen, vaar over een de kolkende Radja River of schiet 77 meter kaarsrecht omhoog en geniet voor heel even van het uitzicht over Walibi België... Val daarna met 110 kilometer per uur naar beneden en voel de adrenaline door je lijf gieren! Heb je even genoeg van alle spanning en adrenaline? Bekijk met de hele familie een 4D-film, vaar over de Gold River of ontdek waar Walibi eet en slaapt. Voor de allerkleinsten is er Walibi Playland, waar ze allerlei leuke attracties vinden. En natuurlijk vind je in Walibi België verschillende eetgelegenheden, variërend van pizza tot hamburgers en van wafels tot frietjes.

Prijzen en tijden
Open op: maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: 10:00 uur tot 18:00 uur
Openingstijden verschillen per dag. Buiten het hoogseizoen slechts beperkt geopend. Kijk op de website voor de precieze openingstijden.

Volwassenen: € 39,50
Kinderen: € 34,50
65+: Onbekend
Peuters: Gratis
Dit zijn de prijzen als je de tickets online koopt. De kinderprijs geldt voor kinderen tussen de één meter en één meter veertig lang. Kinderen kleiner dan één meter mogen gratis naar binnen. Kijk op de website voor meer informatie en aanbiedingen.

Adres
Map Pin
Boulevard de l'Europe 100
Waver

Foto's

In de buurt